PRK או מה יותר עדיף לגביי ניתוח להסרת המשקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/06/2018 | 22:42 | מאת: קובי

שלום דר .ברצוני לשאול שאלה חשובה .עברתי את הבדיקה של ההתאמה לניתוח לייזר ואושרו לי שני השיטות הידועות PRK וZ LASIC לאחר שצויין כי אני מתאים ויש לי קרנית עבה 5.50 הרופא אמר לי אתה יכול לבחור את שניהם .ואני דיי מבולבל מה לבחור לניתוח . רק לציין כי אין לי כל בעיה כספית אני בן 25 ואין לי היסטוריה של מחלות במשפחה ורציתי לשאול אותך דר אם הייתה אתה במצב הזה שאתה יכול את שני הניתוחים לעבור איזה ניתוח הייתה עובר .... PRK או Z LASIC .בבקשה בבקשה תענה לי אל השאלה בכנות זה חשוב לי מאוד תודהה דר .

שלום רב, את ההחלטה רק אתה צריך לעשות לאחר דיון עם הרופא המנתח. במידה ושתי האפשרויות הן על הפרק, אתה הוא המחליט ולא ניתן לקבוע במקומך. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה