השתלת עדשה לתיקון ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/06/2018 | 16:04 | מאת: חמי

שלום רב אני מרכיב משקפיים עם 19- , וצילינדר של 2.5 בכל עיין מעוניין לדעת האם ניתן להגיע בהשתלת עדשה לראייה ללא משקפים כמו כן מה העלות של הליך כזה והאם יש השתתפות של קופות החולים אציין כי אין לי מחלות עניים או רגישות כל שהי , בנוסף אשמח לדעת כמה השתלות בוצעו ומה האמינות של ניתוח זה תודה רבה

שלום רב, כעיקרון ניתן לתקן מספר שכזה ולהשאר ללא משקפיים. בכל מקרה יש צורך בבדיקת התאמה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה