הפרשה מהעין לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/06/2018 | 15:31 | מאת: שירן

שלום רב, לפני 6 ימים עברתי ניתוח לייזר בשיטת prk. אתמול בבוקר קמתי עם הפרשה צהובה על העין וגם היום. ניקיתי אותה בהתחלה העין הייתה אדומה אך לאחר שעה בערך הכל עבר (לא כואבת ולא אדומה) אבל אני חוששת שלא מתחילה דלקת. האם זה טבעי ? בנוסף, הראיה עדיין לא חדה ואני טיפה מטושטשת מתי זה אמור לעבור? אציין שמחר אלך לבדיקת מעקב אצל הרופא אך האם משהו נראה חריג וכדאי שאפנה אליו כבר היום? תודה רבה. שירן

שלום רב. מעט הפרשה לאחר הניתוח וכאשר אין כאב או אודם נשמע בסדר גמור. אם יש החמרה ממליץ על בדיקת רופא. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה