צייס פרימיום \ smile

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/05/2018 | 21:47 | מאת: מוטי

שלום , אני כותב את ההודעה הזו כשירות עבורך , כן, גם אני הייתי במצב הזה וחיפשתי מידע אובייקטיבי על הניתוח וגיליתי שהמידע דל מאוד , לכן אני כותב היום על החוויה שלי , את ניתוח צייס פרימיום עברתי בתאריך 12.04.18 אצל ד"ר יובל דומיניץ , בחרתי בניתוח זה כי חיפשתי את הטוב ביותר עבורי ( שנים פחדתי לבצע אותו ) . הניתוח עצמו : סיטואציה מלחיצה , קצת אי נוחות , לא שונה משאר הניתוחים באותו היום : רגישות לאור , עייפות וטראומה של הגוף כניראה מהלחץ באותו הלילה : אין כאבים אך יש טשטוש ויובש . הבעיה הכי גדולה בניתוח זה הוא תיאום הציפיות עם המטופל , הראייה ממש לא חוזרת להיות 6:6 מיד לאחר הניתוח , רוב המטופלים מגיעים ל 80% ואז מתחיל תהליך החלמה ושיפור , אני ממש נלחצתי וחשתי מאוד מאוכזב , ראיתי לא טוב , שבועיים לאחר מכן זה הלך והשתפר אך עדיין התוצאות לא היו מושלמות , בבדיקה חודש לאחר הניתוח חל שיפור ניכר ואני מאוד קרוב ל 95% ולא נדרש ניתוח תיקון כפי שחששתי , חשוב לי לציין שבמהלך החודש היו המון ירידות ועליות בראייה , חוסר יציבות שמוציא אותך מפוקוס . שורה תחתונה אני די מרוצה למרות שזה לא מושלם , סבלנות והבנת התהליך מאוד חשובה פה . אם יש שאלה אשמח לענות . מוטי

שלום רב, לא הבנתי מה בדיוק השאלה. ד"ר אורי מלר.

08/11/2020 | 22:16 | מאת: שניר

שלום לך מאחר וזה הרבה זמן מקווה שתראה אני רוצה גם לעשות את הסוג הזה האם היו לך הילות וסינוורים לאחר הניתוח וכמה זמן?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה