קביעת סוג ניתוח לאחר בדיקת התאמה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/04/2018 | 13:00 | מאת: רון

שלום, השבוע הייתי בבדיקת התאמה באחד מהמכונים ברשת "עיניים", וקבעו לי התאמה לניתוח להסרת משקפיים בלייזר מסוג PRK WAVEFRONT/TRANS PRK WF OU. הבנתי שניתוח מסוג זה מתאים יותר לאנשים בעלי מספרים גבוהים ואנשים העוסקים בספורט בחיי היום יום (במקרה שלי המספר הוא 1- ואין עיסוק בספורט אתגרי) וזמן ההחלמה ממנו הוא ארוך יותר מאשר בניתוח מסוג LASIK. רציתי לשאול, מה יכולים להיות השיקולים לבחור דווקא בסוג הניתוח הנ"ל על פני LASIK, למרות שהמספר מאוד קטן (יש צלינדר במספר קטן גם כן), והעין בריאה ותקינה לחלוטין. תודה.

1 שלום רב. פרמטרים נוספים שנלקחים בחשבון בנוסף להרבה אחרים, גיל המטופל, מיפוי קרנית ועובי קרנית. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה