תיקון ראייה בלייזר -ניתוח שני

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/12/2017 | 19:37 | מאת: יותם

שלום רב , בן 28 , לפני כ9 שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת prk דוצ עם מספריים 1.75 כל עין . בזמן שירותי הצבאי בסמוך לניתוח לייזר התגלה לי אורטיקריה ( גרד בגוף , נזלת ) ובהמשך התחלתי לסבול מגירודים בעיניים , צריבות ואדמומיות. עברתי תקופה קשה מאוד עם סטרואידים ועם עליית מספר ושימוש תדיר בטיפות לדלקת לחמית עד עתה . עכשיו אני עתיד לבצע ניתוח חוזר לפי בדיקת המנתח , המספרים שלי נכון לעכשיו 1 ורבע כל עין . האם היית ממליץ לי לעשות בשנית ? האם רקע אלרגי יגרום להחלמה איטית יותר ? האם יש סבירות שלאחר הניתוח המספרים שוב יעלו בהדרגה ואני אסבול כמו בניתוח הראשון ? תודה מראש

יותם שלום, רופא לא יכול להמליץ או לא להמליץ על ניתוח במקרה זה. אם זה מפריע לך, רופא יכול לקבוע אם ניתן או לא ניתן לבצע טיפול משלים. לאלרגיה אין קשר לעניין. בברכה, ד"ר אורי מלר

05/12/2017 | 09:27 | מאת: יותם

הרופא אמר שאין בעיה לנתח מבחינתו במצב הנל

06/12/2017 | 19:20 | מאת: יותם

תשובה קצת מתחמקת..האם אני צריך להמשיך בטיפות רלסטט והילו קומוד עד יום הניתוח ? ולמה אתה חושב שאין קשר לאלרגיה כפי שציינת ?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה