תיקון יתר בעקבות ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/12/2017 | 15:21 | מאת: יואב

שלום. לפני כמעט 4 שנים עברתי ניתוח מסוג PRK כי סבלתי מקוצר ראיה. המספרים שלי היו 6- בשתי העיניים ו0.5- צילינדר גם כן זהה בשתי העיניים. לצערי כיום אני סובל מתיקון יתר: OD +0.5 OS +1.5 הצילינדר נשאר זהה. פכימטריה: עין ימין 465 מיקרון. עין שמאל 467 מיקרון. אני רואה טוב אך מתחילים להופיע לי כאבי ראש וכאבי עיניים קלים אחרי כמה שעות במיוחד בעבודה מול מחשב. הבנתי שהכאבים מופיעים בעקבות התכווצות יתר של שריר העטרה. האם אפשר לבצע ניתוח חוזר? האם ניתן לבצע שוב PRK למרות שמדובר ברוחק ראיה?

יואב שלום, לעיתים ניתן לשקול ניתוח משלים אבל יהיה פשטני מידי להציע לך אפשרויות טיפול דרך פורום ללא בדיקה, צילומים וראיית התמונה הכוללת. את זה אתה צריך לעשות מול המנתח שלך. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה