קוצר ראיה לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/11/2017 | 14:51 | מאת: אלון

שלום, לפני כשבועיים עברתי ניתוח PRK להסרת משקפיים. הראיה שלי לפני הניתוח הייתה -2.75 בשתי העיניים, כאמור אני לאחר שבועיים מהניתוח, ולאחר הסרת העדשות. כרגע בעין אחת רואה חד, ובעין אחרת רואה מטושטש. לא מיובש, ולא מטיפות, מטושטש כי הראיה לא חדה מספיק בעין. האם יכול להיות שהלייזר בעין אחת לא עבד כראוי מסיבה כלשהי? אני מודע לכך שההחלמה יכולה להתמשך כחודש ואף יותר, אך גם אם אמתין כמה שבועות נוספים, אני בספק שהראיה בעין תתחדד כ"כ. הפערים בראייה בין שני העיניים מפריעים, והדבר היחיד שבא לי לעשות כדי לאזן את זה הוא לרכוש משקפיי ראיה לעין זו בלבד. אשמח מאוד למענה מקיף עבור הנ"ל, אלון

אלון שלום, ראשית תיקון קטן - חדות הראיה לא היתה -2.75. המספר היה -2.75. לגבי השאלה עצמה, בכל ניתוח לייזר יש זמן החלמה מסוים שתלוי בסוג הניתוח ומשתנה מניתוח לניתוח. שבועיים וחצי לאחר ניתוח PRK אינו זמן מספיק להחלמה מלאה ולכן לא ניתן לדבר על תוצאה סופית עדיין. זה יכול לקחת שבועיים, חודש, חודשיים ואפילו יותר אין מה להציע בשלב זה אלא להמתין בסבלנות. בברכה, ד"ר אורי מלר

14/04/2019 | 18:25 | מאת: שי

אשמח לדעת מה מצבך היום אני במצב דומה למה שתיארת בשאלתך

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה