הסרת משקפיים בלייזר - תיקון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/06/2017 | 19:26 | מאת: יותם

שלום , שמי יותם בן 27 , בגיל 19 ביצעתי ניתוח לייזר בשיטת prk מספרים 1.75 בכל עין. באותה תקופה התחילה לי אורטיקריה . תקופת ההחלמה הייתה קשה מנשוא שכן הייתי עם דלקות קשות כעבור מס חודשים מביצוע הניתוח . כיום אני עם דלקות לחמית כרוניות בעיניים מטופל בזדיטן והילו קומוד . המספרים הנוכחיים הם 1 ו1.25 . השאלה שלי האם יש קשר בין האלרגיה שהייתה לי טרם הניתוח לייזר להשפעת ההחלמה / ההחמרה ? כרגע אני מועמד לניתוח חוזר האם הינך ממליץ על כך ? והאם ביצעתי בשיטת prk עליי לבצע את הניתוח הבא באותה שיטה ? תודה

שלום רב ראשית אם יבוצע ניתוח נוסף הוא יבוצע ככל הנראה באותה השיטה ברור שאם העין מודלקת לא בטוחשכדאי לבצע ניתוח עין עין כזאת אלה להמתין לרגיעה/ בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה