לחץ גבוה בעינים וטשטוש עד כדי איבוד ראיה לפעמים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/06/2017 | 11:16 | מאת: משה ...

שלום . לפני שבועים וחצי עברתי ניתוח מסוג ptk לאחר שחל שיפור הראיה שלי טושטשה לחלוטין וכן כל לילה אני קם מכאבים בעיניים ..הלכתי לבדיקה במכון אמרו לי שיש לי לחץ גבוה בעינים שגורם לטשטוש ואיבוד ראיה כנראה כתוצאה מהטיפות של הסטרואידם אמרו לי להפסיק לקחת אותם והביאו לי טיפות מסוג קומביגן השאלה שלי האם זה טבעי או שזה צריך להדליק נורה אדומה ? ומתי זה אמור לחלוף ? אגב בבדיקה של הלחץ העין השמאלית לא הצליחה להקלט במספר מרוב הלחץ הגבוה ...?

שלום רב, ראשית נתחיל מהסוף, במידה והלחץ עדיין גבוה יש לפנות בהקדם לבדיקה חוזרת. לעיתים יש תגובה לטיפול בסטרואידים. על ידי הפסקה של הסטרואידים וטיפול בטיפות ניתן להקטין את הלחץ התוך עיני. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

שלום רב, ראשית נתחיל מהסוף, במידה והלחץ עדיין גבוה יש לפנות בהקדם לבדיקה חוזרת. לעיתים יש תגובה לטיפול בסטרואידים. על ידי הפסקה של הסטרואידים וטיפול בטיפות ניתן להקטין את הלחץ התוך עיני. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה