צריבה ועיניים אדומות לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/03/2017 | 11:36 | מאת: מיכל

שלום, אני 4 ימים אחרי ניתוח prk והעיניים שלי אדומות מאוד ובכל פעם שאני מטפטפת טיפות סטרואידים/אנטיביוטיקה יש תחושת צריבה קשה בזוויות הפנימיות של העין, ובאופן כללי יש צריבה שנמשכת לאורך היום למרות השימוש בדמעות מלאכותיות. האם זה נורמאלי? או מצביע על זיהום? או בעיה אחרת שדורשת פנייה לרופא?

שלום רב. נתחיל מהסוף ככל הנראה לא מדובר בזיהום. אם יש צריבה וחוסר נוחות מאוד משמעותיים ממליץ על בדיקה של הרופא המטפל ליתר ביטחון. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה