Mmmt ברחם יעל.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

06/10/2016 | 17:24 | מאת: יעל

היום בת61. בגיל 53 סרטן שד בגודל 0.7. עברתי למפקטומי. קיבלתי הקרנות בלבד.אין בעיה גנטית. ב8/15 גילינו סרטן מסוג mmmt ברחם עברתי מיד ניתוח להוצאת הרחם שחלות חצוצרות. לא ניראו סימנים לחדירה לשריר הרחם וניקבע stage1. עברתי כימותרפיה קרבופלטין וטקסול. ללא הקרנות. היום מרגישה בסדר אבל פוחדת שהמחלה תחזור בגלל הסוג הקשה. האם מוכרים מקרים כמו שלי שהסרטן לא חזר יותר?

למרות הסוג הפחות טוב מכיון שמדובר בשלב I וללא חדירה לשריר וליתר ביטחון אף קיבלת כמוטרפיה זה אומר שסיכויי החזרה של המחלה הם מאד קטנים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית