עקירה כירורגית שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

17/08/2014 | 10:37 | מאת: לי

שלום עברתי עקירה כירוגית שן בינה חצי כלואה שצמחה באלכסון, בלסת תחתונה לפני מעל לשבוע.הרופא שם לי תפרים נמסים לאחר כמה ימים הם נמסו לי. ויש לי עדיין כאבים ונפיחות באיזור ואזור העקירה נשאר פתוח ללא סימני סגירה. לאחר שבוע הוא אמר שיש לי החלמה איטית ושם לי חומר עשבי עם יוד במקום העקירה. החור עדיין לא נסגר לי כלל ועדיין יש לי כאבים, החור לא יסגר לי כך בגלל החומר שיש לי בפנים. האם עלי לפנות אליו שוב על מנת שיסגור לי את החור עם תפרים כאלו שלא נמסים ? ואני רואה את עצם הלסת חשופה בצד הלחי, האם זה תקין ?

17/08/2014 | 20:07 | מאת: ד"ר אילן לוי

ללי, החומר שהרופא שם אינו מפריע לסגירה. תפקידו להוריד כאבים ולזרז החלמה. אם את רואה עצם חשופה פני אליו כדי שישים מנה נוספת מהחומר. אין צורך בתפירה חוזרת. צריך סבלנות והמקום יחלים

מנהל פורום טיפולי שיניים