עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/02/2005 | 11:46 | מאת: חן

שלום! אני בת 24, בריאה בד"כ. אובחנה אצלי שן בינה שגודלת הפוך, כלומר אל תוך הלחי. נאמר לי כי עליי לבצע עקירה כירורגית ושאין ברירה אחרת. האם הרופא צודק? האם זה מסוכן לא לעקור שן זו? עליי לציין, כי אינני רוצה לעקור אותה רק מתוך פחד נוראי. תודה!

13/02/2005 | 21:02 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לחן שלום! כאשר השן איננה נמצאת בסגר השיניים הרי שאיננה שמישה לך , כמו כן קרוב לוודאי שהיא פוגעת ופוצעת את הלחי. במידה והשן לא בקעה כולה לחלל הפה ייתכנו גם דלקות עקב הצטברות פלק. פחד איננו מניעה לביצוע טיפול שיניים , כיום ניתן לבצע עקירות וכל פרוצדורה כירורגית בטישטוש על ידי סדציה תוך וורידית. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות