נפיחות בחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/02/2005 | 13:02 | מאת: שולה

שלום לפני כ-10 שנים עברתי טיפולי שיניים ביניהם ניתוח חניכיים וכתרים קבועים כמעט בכל הפה בינתיים עברתי כ-2 לידות. לפני חצי שנה ילדתי ומאז וכנראה גם במשך ההריון החניכיים שלי כולם נפוחות ואני גם מדממת מידי בוקר בצחצוח השיניים האם זה בגלל ההריון או שיש סיבה אחרת תודה מראש

03/02/2005 | 13:01 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשולה שלום! בדרך כלל בהריון יש סיכוי גבוה יותר לדלקות חניכיים. מומלץ לפנות לשיננית לצורך סילוק אבנית כמו כן כדאי לעבור בדיקה שגרתית אצל רופא השיניים שלך. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות