כאבים בלסת תחתונה.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/08/2004 | 11:31 | מאת: דוד

ד"ר פלד שלום, מזה כשבועיים אני סובל מכאבים בלסת תחתונה בעיקר בסנטר, רופא השיניים אמר שיש לי לחץ בשיניים עקב פלטה ששמתי לפני כ- 15 שנה ( אני בן 30), לפני כשבועיים עשיתי בדיקת מאמץ והכל היה תקין. שאלתי, האם הטענה אכן הגיונית? האם זה יכול להיות קשור לפעילות הלב ( אני מאוד חושש מזה ורופא המשפחה לא התיחס)? אשמח לתשובתך איך ניתן להמשיך לטפל.

31/08/2004 | 11:44 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! באופן עקרוני , ייתכן ורופא השיניים צודק ויש צורך בהחלפת התותבת. כמו כן ישנם מצבים בהם תעוקה בחזה או אוטם שריר הלב מתבטאים בכאבים בלסת התחתונה כמו כאבים ביד שמאל. לכן במידה ויש חשד לבעייה לבבית כדאי להיות במעקב הרופא המטפל. בברכה ד"ר מכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות