ציסטה ועקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/10/2016 | 12:10 | מאת: בת חן

שלום ,בת 31. 1. לפני שנה וחצי עשיתי צילום פנורמי,שרופא השיניים שלי הסתכל ראה שיש ציסטה מתחת לשן. לפני שבועיים עשיתי צילום חדש לפני עקירה כירוגית ושהכירורג ראה את הצילום אמר שלא רואה ציסטה.האם זה הגיוני שהממצא הראשון היה בגלל זוית הצילום? 2. עברתי עקירה כירוגית של שן בינה כלואה לפני שבוע וחצי כולל תפרים. עדיין ישנם כאבים באזור הלסת ליד העיקרה וכן באוזן הקרובה. סיימתי את הטיפול התרופתי. האם יתכן שיהיו עוד כאבים? תודה רבה .

11/10/2016 | 14:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

ת חן שלום אכן ייתכן והיתה טעות באבחנה וכן ישנם ממצאים המתבטאים אחרת בזויות שונות של צילום הרנטגן. הצילום הקובע הוא צילום הסיטי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות