עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/01/2016 | 21:18 | מאת: מהמ"ז

שלום לפי צילום סי טי: שן הבינה הכואבת ממוקמת מעל העצב בלסת התחתונה. - האם ניתן לעקור אותה מבלי לפגוע בעצב? מהי עלות של עקירה כזו? - האם אכן המרפאה שלך פועלת באזור פרדס חנה- כרכור? בברכה

08/02/2016 | 11:22 | מאת: ד"ר הילה קליין

מבחינה אנטומית כל שיני הבינה סמוכות לעצב המניבולרי ולעצב הלשון. על מנת להפחית סיכוי לפגיעה בעצבים אלו מומלץ לבצע את העקירה אצל כירורג/ית פה ולסת מומחים. כמו כן למכשור מסוים החותך רקמה קשה ולא רכה סיכוי טוב בהפחתת הפגיעה העצבית. עלות עקירת שן בינה כלואה תלויה במורכבות העקירה . מבלי להתחייב נעות בד"כ בין 1500 ל 2500 שח. לשאלתך המרפאה ממוקמת בחיפה אבל נמצאת בפתחן של מנהרות הכרמל המחברות את כביש החוף לחיפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות