אפטות בפה כל הזמן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/11/2015 | 18:11 | מאת: קרן

לפני כשלוש שנים החלו להופיע אצלי אפטות. בתחילה היה מדובר באחד ולאחרונה יש מס' במקביל. הן כואבות ומקשות אפילו לאכול. ממש אין לי איכות חיים. יש על הלשון, על הלחי ובכל מיני מקומות בחלל הפה. אני מבקשת ממש בדחיפות המלצה לרופא אשר יכול לעזור או להמליץ מה לעשות. אני גרה באזור רחובות

24/11/2015 | 11:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

אפטות בחלל הפה עשויות לנבוע בעיקר ע רקע של חסרים כמו ברזל B12 , חומצה פולית וכד. כמו כן כתוצא של ירידה בתנגודת החיסונית או לחץ נפשי. כדאי בשלב ראשון לבצע ספירת דם כללית + בדיקות לבירור אנמיה אם ישנה. ובמקביל מי שמטפל בכך בעיקר אלו המומחים ברפואת הפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות