עקירת שיני בינה כלואות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/07/2014 | 14:46 | מאת: טטיאנה

שלום ד"ר הילה, מחר אני הלכת לעבור עקירת שיני בינה כלואות, אני בת 20 ועברתי יישור שיניים עם פלטה מגיל כמעט 13 עד 18 וחצי ורציתי לשאול אותך האם השיניים שלי יכולות להתעקם בחזרה בעקבות העקירה? יש לי שן בינה עליונה בצד שמאל ושתי שיני בינה תחתונות. תודה! תודה

28/07/2014 | 07:29 | מאת: טטיאנה

רציתי לשאול עוד משהו: עברתי לפני חצי שנה ניתוח באף לכריתת כונכיות האף התחתונות ויישור המחיצה, האם עקירה של שן הבינה העליונה יכולה להשפיע לי איך שהוא על האף או על השמיעה באוזן שמאל? כי אז יווצר חלל ריק באיזור של השן זה דבר שיכול להשפיע על השמיעה או שלא? תודה!

29/07/2014 | 13:40 | מאת: ד"ר הילה קליין

עקירת שן בינה לא משפיעה על מנח השיניים או האף. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות