עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/04/2014 | 00:17 | מאת: שני

שלום אשמח לעזרה וייעוץ במהירות האפשרית עברתי עקירה כירורגית בשתי שיני הבינה שלי צד ימין לפני שבוע בדיוק ! שן התחתונה עשתה בעיות ולקח לה זמן לצאת כי היא גדלה הפוך לא היה מקום ובנוסף קרובה ממש לעצב. בכל מקרה יצאה כןלה בסופו של דבר נותרתי עם 2 תפרים למטה נספגים וזפוג נספג למעלה. הכאבים היו מאוד חזקים אבלזה לא שונה מהעקירות שעשיתי בצד שני לפני שנה. אך עבר שבוע עהכאבים עדין חזקים אני היום סימתי אנטיביוטיקה חזקה שהביא לי ועדין כואב . אציין שיש לי גם חור בשן באותו צד שעקרו לי ואולי גם שם הכאבים מרגישה זרמים מטורפים בשיניים (לא רק איפב שעקרו לי) מאוד חזקים. היום שהסתכלתי גיליתי שיש חצי תפר בחוץ (הוא לא צריך להספג)? וחתך פתוח פותחת וסוגרת את הפה ורואה שיש ממש חתך שפתוח. זה מאוד מלחיץ אותי ולא מצליחה גם יומים להרדם מהכאבים. האם זה מסוכן? מה זה יכולהיות? יכלהיות שהגוף שלי לא סופג את התפרים? והאם הכאבים הם עוצמתיים בהשפעת החור שיש לי בשן באותו צד או משו אחר ? עשיתי שטיפות הכל במי מלח כל יום כמו שאמרו והיום התחלתי מי פה . תודה מראש!!!! שני.

28/04/2014 | 23:48 | מאת: ד"ר הילה קליין

שני שלום לאחר עקירות מורכבות מומלץ ליטול משכי כאבים בטווח שעות מוגדר ( כל 4/6 שעות תלוי במשכך) במידה ואין הטבה מומלץ להוועץ עם הכירורג שעקר את השן בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות