ריח רע מהנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/07/2005 | 16:26 | מאת: מיכאל אינמן

שלום יש לי שאלה יש לי חברה שיש לה בעית ריח רע מהנשימה(היא בת 30) .עכשיו שמתי לב שזה בעקר לאחר האוכל ועוד משהו אני משער שהיא אינה אוכלת מספיק פחממות נאמר לי שלאנשים שאינם אוכלים מספיק פחממות יכולה להגרם תופעת "קטוזיס". לשאלתי: האים למי שסובל מעודף גופי קטו יכל להווצר ריח חריף מהפה בעיקר מהנשימה(כי זה מתבטא גם דרך האף) לאחר האוכל כי בין הארוחות הכל תקין זה מיד לאחר האוכל יש ריח חריף? איך אפשר לאבחן? אשמח לתשובה תודה

13/07/2005 | 13:45 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למיכאל על מנת שיגרם ריח רע מהווצרות גופי קטו דרוש צום ממושך או מצב של סוכרת. בד"כ ריח רע מהפה יכול לנבוע מבעיות שיניים / חניכיים/ אף אוזן גרון/ בעיות במערכת העיכול יש לברר תחילה בכיוונים אלו בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות