דימום מתמשך בשטיפה עם סילונית לאחר עקירת שן טוחנת ושינוי בטעם.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/06/2019 | 08:49 | מאת: אורלי

שלום. עברתי עקירה לפני כשבועיים. זו שן שהתחילה לאבד עצם לפני כ - 3 שנים, ושמתי עליה פעמיים פריו צ'יפ. עם הניקוי בעזרת סילונית ראיתי שהשן מדממת רק בזמן הניקוי, וקצת לאחריו. הרופא החליט לעקור, ובאותו יום עקר, ללא אנטיביוטיקה . הדימום נמשך כ - 4 שעות וסרב להפסיק לאחר מכן... היה חלש יותר. עכשיו , אחרי שבועיים, עדיין יש דימום עם השטיפה בסילונית. המצב מאוד מדאיג אותי, אין לי כאבים או משהו אחר, אבל יש שינוי גם בטעם של המאכלים שפתאום כבר פחות טעימים לי??!! זה מדאיג מאוד. דברתי עם הרופא שאמר לי לחכות עוד קצת וחיכיתי כבר שבוע, וזה עדיין לא עובר... מה כדאי לעשות??

12/08/2019 | 06:46 | מאת: ד"ר הילה קליין

כדאי לבצע צילום מקומי ולהיות במעקב. כמו כן לטפל בדלקות החניכיים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות