עקירת שיני בינה כלואות תחתונות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/04/2019 | 21:29 | מאת: אודיה

אני בת 25 יש לי 2 שיני בינה כלואות תחתונות (ברשותי צילום פנורמי) בבדיקה שגרתית ושיננית לפני חודשיים הומלץ לי לעקור אותן. לפני 3 שנים הן הפריעו וגם הומלץ לי על עקירתן אבל עם הזמן הן הפסיקו להציק וגם אחת מהן התיישרה בצמיחה .( אז הן היו קרובות לעצב) כעת אני לא יודעת אם לעקור אותן או לא הרופא הממליץ המליץ כי יש חשש לכיס מאחוריהן שיווצר שם עששת מה דעתך?

21/05/2019 | 12:29 | מאת: ד"ר הילה קליין

שיני בינה הן שיניים עודפות בפה. כמו כן, הן נמצאות באזורים שקשה להגיע ולצחצח ולכן חשופות יותר לזיהומים ולעששת. ההמלצה היא לעקור. בברכה, ד"ר הילה קליין כירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות