שן בינה קרובה לעצב....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/12/2018 | 00:20 | מאת: שיר

רק מומחה פה ולסת רשאי לעקור שן בינה שקרובה לעצב? מה הסיכונים בעקירה כירוגית? שן בינה שקרובה לעצב לסת תחתונה צד שמאל. ובדרך כלל כמה זריקות עושים בכדי להרדים?

18/12/2018 | 01:06 | מאת: נופר

היי. אני עקרתי עכשיו שתי שיניים שהיו קרובות לעצב, ועשה לי את זה רופא מצוין בירושלים אם את רוצה.

18/12/2018 | 10:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

חוקית כל רופא שיניים רשאי לעשות כל עקירה. א לכירורג פה ולסת ישנה הכשרה יתרה על ניתוחים בחלל הפה והפנים וגם נסיון רב בעקירות שיני בינה כלואות. ש בינה תחתונה סמוכה לעצב הנותן תחושה בשפה התחתונה, אתר העקירה סמוך גם לעצב המעצבב את הלשון באותו הצד. על מנת להקטין את הסיכונים לפגיעה, מומלץ לבצע עי מומחה/ית בכירורגית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגת פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות