עקירת שן בינה כלואה- בעבר יישור שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/02/2018 | 09:30 | מאת: שרונה

שלום רב, הבת שלי עברה טיפול יישור שיניים בגיל 14-15. כיום בגיל 23, היא צריכה לעבור 2 עקירות כירורגיות שיני בינה תחתונות ו-2 עקירות רגילות שיני בינה עליונות. האם קיימת אפשרות שתהיה במהלך השיניים תזוזה בשיניים בעקבות כך? שהרי עברה טיפול יישור שיניים שבו הוזזו שיניים. תודה רבה

03/03/2018 | 21:47 | מאת: ד"ר הילה קליין

באופן תאורטי כאשר מתפנה מקום בעקבות עקירת שן עשויה להיות תזוזה קלה של השיניים. לרוב זה די זניח. מה הסיבה לעקירות? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות