דלקת בבלוטת הרוק תודה רבה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/10/2017 | 20:30 | מאת: דלקת בבלוטת הרוק

שלום בעלי ליפני יומים כל הפנים היתנפחו אזור האוזנים ומתחת לסנטר איבחנו לא דלקת בבלוטת הרוק כבר יומיים הוא שותה אנטיביוטיקה ואין שיפור ניכר האם זה בסדר וכמה זמן לוקח שירד הנפיחות תודה

27/11/2017 | 05:08 | מאת: ד"ר הילה קליין

אירוע של נפיחות כ 4 הבלוטות גם בסמוך לאוזן וגם מתחת ללסת עשוי להצביע על זיהום ויראלי -- האם היה מלווה בחום? במידה וכן אין משמעות לנטילת אנטיביוטיקה ( יחלוף גם בלעדיה ) האם מאז ההודעה היתה שוב נפיחות ? עברת הדמיה כלשהי? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות