עקירת שן בינה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/09/2017 | 17:28 | מאת: זיו

שלום ד"ר, נקבעה לי עקירת שן בינה לשבוע הבא. הכירורג (ד"ר שחם אם את מכירה) החתים אותי על טופס המאשר שאני עלול לאבד תחושה בלשון. 1. האם קיימת אלטרנטיבה לעקירה כמו טיפול שורש? 2. למרות שאני לא בעל ידע רפואי, נראה לפי הצילום סיטי (מצורף) שהשורש קרוב לעצב אך לא בתוכו. האם זה משפר את הסיכויים לאיבוד התחושה? תודה רבה!

19/10/2017 | 09:44 | מאת: ד"ר הילה קליין

שיני בינה תחתונות קרובות אנטומית לעצב המנדיבולרי . כולן. קיימות חלופות לעקירה מלאה כמו עקירת הכותרת בלבד והשארת השורשים. יש לדון במקרה עם הרופא המטפל האם זה מתאים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות