אנדוסקופיה של בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/04/2017 | 18:13 | מאת: אריק

שלום אני עברתי לפני שבוע אנדוסקופיה של בלוטת הרוק והוצאת אבן גדולה וכרגע כשאני אוכל משהו מתנפח לי מתחת ללשון אני מרגיש כאילו יש לי כדור מתחת ללשון ממש כואב והלשון גם רדום האם זה דבר שעובר עם הזמן

19/04/2017 | 07:13 | מאת: ד"ר הילה קליין

אריק שלום לגבי התחושה - במידה ונפגע עצב הלשון במהלך הפרוצדורה תתכן רדימות של הלשון באותו הצד. לעיתים מדובר בתופעה זמנית בלבד ושבוע זה זמן סביר שעדיין יהיו כאבי החלמה ושינויי תחושה. במידה וישנה נפיחות בזמן האכילה ייתכן והצינור ממנו הוצאה האבן עדיין חסום או שישנה פגיעה בבלוטת הרוק התת לשונית. יש לפנות לרופא/ה שביצע/ה לצורך ביקורת וטיפול במידת הצורך. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

19/04/2017 | 22:48 | מאת: אריק

תודה רבה לך

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות