חור בשן בינה כלואה - שאלת המשך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/01/2017 | 00:12 | מאת: מתן

ד"ר קליין, שלום ותודה על תשובתך. שאלת המשך: אם "החור" לא מגיע לעצב, מדוע נאמר לי שיש צורך לבצע את העקירה בהקדם האפשרי? אני מזכיר, כי אני חווה כאבים הולכים וחוזרים בחודשיים האחרונים, ושן הבינה כלואה + חור. בנוסף, האם אני צפוי לחוות כאבים באזור לאחר העקירה? יבצע אותה מומחה גדול לכירורגיה פה ולסת, מנהל מחלקה. תודה שוב! מתן.

09/02/2017 | 10:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

עקירה של שן עם חור עמוק , יש לבצע בהקדם על מנת למנוע כאב, זיהום מקומי שיכול להיות מסוכן. השן עצמה קרובה לעצב, הסיכון הוא במהלך העקירה. ולא כי החור מגיע לעצב. בברכה, ד"ר הילה מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות