ניתוח לקיצור לשון התסמונת דאון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/01/2017 | 22:30 | מאת: יעקב

בתי בת אחד עשרה חודשים נולדה עם תסמונת דאון היא נוהגת (מלידה) למצוץ את הלשון שלה שוב ושוב תוך כדי שירבוב לשונה החוצה הומלץ לנו על ניתוח לקיצור לשון רציתי לשאול האם זה דבר מומלץ ובאיזה גיל ומה ההשלכות של ניתוח כזה לגבי הדיבור שלה תודה

29/01/2017 | 06:15 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעקב שלום ניתוח להקטנת הלשון במקרה של לשון מוגדלת , עשוי למנוע עיוות במנח הלסתות כפי שקורה עי דחיקת לשון . כמו כן משפר את מצב הנשימה במידה ובתך סובלת מדום נשימה בשינה או נחירות בשל גודל הלשון. עדיף לבצעו לפני בקיעת השיניים והשפעת הלשון על גדילת הלסתות. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

09/09/2017 | 11:34 | מאת: רנא

מהו תהליך הניתוח בבקשה ?? מבחינת ימי אשפוז ואחוז הצלחה הבן שלי נולד ב 11.07.17 וגם אני חשבתי על קיתור הלשון

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות