עקירת שן בינה והתנפחות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/04/2005 | 12:11 | מאת: Karie

שלום, אתמול עקרו לי שן בינה תחתונה. לאחר העקירה הרופא תפר את המקום. לאחר כ-3 שעות הלחי התחילה להתנפח לי. אני לוקחת תרופה בשם נקסין שהיא משככת כאבים ונוגדת דלקת (הרופא רשם לי רק את התרופה הזאת ולא נתן אנטיביוטיקה). אין לי כאבים אבל חצי הפנים שלי נפוחים לגמרי וממשיכים להתנפח. זה נהיה כבר מפחיד. קיררתי את המקום עם קרח מה שלא עזר כלל. זה לא נראה לי נורמלי. האים לפנות לרופא או לחכות עוד? בבקשה תעזרו לי... תודה.

08/05/2005 | 18:51 | מאת: ד"ר מיכה פלד

נפיחות לאחר עקירת שן בינה היא דבר טבעי , במידה ואת חושבת שזוהי נפיחות קיצונית מידי או שמופיע אודם וחום על גבי העור , פני לרופא המטפל במידה ואינך בטוחה , פני אליו בטלפון בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות