בדיקת עצבית ממצאים ..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/09/2020 | 15:42 | מאת: adam

האם צריך לדאוג מתוצאות אלה . חביון דיסטלי , משרעת ומהירות הולכה תקינים במדיאן ואולנר מוטורי וסנסורי משמאל . חביון גל F מארוך במדיאן ואולנר משמאל . לא הופקה תגובה לגיורי עצב פרוניאלי משמאל. חביון דיסטלי של עצב טיביאלי משמאל , משרעת ומהירות הולכה תקנים גל , F מאורך. חביון דיסטלי של עצב סורלי משמאל , משרעת ומהירות הוןלכה תקנים. - עדות לפגיעה שורשית C7-C5 משמאל. - עדות לפגיעה שורשית S1-L4 משמאל עדות לפגיעה שורשית C6-C5 מש מאל

אדם שלום, טיפול רפואי הינו טיפול בבנאדם ולא בבדיקת EMG ולכן לא אוכל לתת תשובה אמינה. לא כתבת מה מפריע לך ? כמה זמן ? האם טופלת בעבר ? מדןע שלחו אותך ל-EMG ?.....

03/09/2020 | 14:35 | מאת: adam

עברתי תאונת דרכים לפני כחודש התגלה אצלי בלט דיסק בחוליות c5c6 בעקבות התאונה יש לי כאבי כתף ידיים ושרירי הגוף כולל הקרנה לרגליים . רופא אורטופד שלח אותי לעשות בדיקת emg . עדיין יש כאבי גב תחתון והגבלת תנועה גם בצוואר כאבי שרירים ברגליים וידיים כולל נימולים

ממצאי ה-EMG תומכים בבליטי דיסק בעמוד שדרה צוארי ומתני. הנתון המדאיג ביותר הינו חוסר תגובה של העצב הפרונאלי משמאל. מדובר בבעיה שאינה בתחום כירורגיה של היד. ממליץ לפנות בהקדם למומחה לעמוד שדרה.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד