קפיצות אגודל ללא ממצא נוירולוגי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/03/2020 | 23:34 | מאת: חמוטל

מנסה כאן אחרי התייעצות עם נוירולוגים ללא ממצא.מזה חדשיים התקפים של 30 שניות של קפיצות ורטט באגודל כמו בזרם חשמלי. מתחיל בקפיצות. אחכ רטט ומסתיים בבת אחת. אין ממצאים נוירולוגיים גם בהדמיות. יתכן שיש פגיעה עצבית מקומית? אין לי כאבים אבל קורה בפעילות של כף היד. הרבה בהקלדה ולא במנוחה. תודה

חמוטל שלום, רעד בכף היד יכול להיות ביטוי למחלה נוירולוגית, חסר ויטמינים/מינרלים, פגיעה עצבית מקומית או חולשת שרירים. אם לאחר ייעוץ נוירולוג לא נמצאה סיבה, בהחלט ראוי כי תפני לבדיקת מומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד