פיענוח US (ירך)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

24/07/2005 | 21:11 | מאת: הראלה

שלום רב, אני אישה בגיל 67. לפני זמן מה כשהרמתי קצת את רגלי העייפה הרגשתי שיש לי גוש בירך ימין. אורטופד שאליו פניתי שלח אותי לעשות אולטראסאונד. להלן המכתב שקיבלתי ביד בתום הבדיקה. אודה לכם אם תאמרו לי מה התגלה באולטראסאונד שביצעתי ומה המלצותיכם להמשך. אני מעתיקה את המכתב כלשונו: בדיקת סונר של רקמות רכות של אספקט אחורי פנימי של ירך ימין תת עורי נצפתה הצטברות של רקמת שומן שלא נכנסת כולה במסך ה- US. קרוב לוודאי מדובר בתהליך שומני ליפומה.

02/08/2005 | 21:50 | מאת:

להראלה שלום הבדיקה מלמדת שיש גוש שומני. האם הגוש הזה הוא הגורם לתלונה ? זוהי שאלת מליון הדולר ומי שיכול לענות עליה הנו זה שבדק אותך. לכן התשובה בלבד אינה יכולה לתת מענה אלא בדיקה חוזרת והערכה בהצלחה ד"ר גרינטל