השפעת נעלי רכיבה על כאבי ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

25/04/2005 | 13:33 | מאת: אודי

שלום, אני בן 54. ספורטאי חובב. ובין היתר מתאמן גם ברכיבה על אופני כביש.( פעמיים בשבוע 40 ק"מ) האם דיווש באופניים כאלה, עם נעלי ספורט רגילות ( ולא נעלי רכיבה מיוחדות) עלולות לגרום לכאבים באיזור הברך( ברך שמאל) תודה

26/04/2005 | 15:40 | מאת:

לאודי חג שמח כאשר יש כאבים בברך אצל אדם שעושה פעילות ספורטיבית תמיד צריך לבדוק לראות אם ישנם ממצאים המרמזים על בעיות בגידים נוספים, אם יש פתולוגיות אחרות בברך או בקרבתה העשויות למסך את האמת. רק אם מדובר על כאבים בברך ותחת הפיקה יש מקום להתחיל ולחשוב על הסיבות לכך ולראות אם החלפת סוגי הרפידות, מנעלים, דוושות, וכל אלמנט מכני במערכת עשוי לשנות את כאב. בברכה ד"ר גרינטל