דופק מהיר לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

17/05/2008 | 21:40 | מאת: בר

שלום רב לפני כארבעה שבועות עברתי נתוח 4 מעקפים. הרגשה כללית מתאושש.יש רגישות בחזה, קיימת חולשה מסוימת לוקח כדורי ברזל וצועד יום יום. אבל אני קצת מוטרד מהדופק שלי מעל 90-95 במנוחה.אני מקבל כדור נורמלול 25מג 1ליום. לחץ הדם 75/120 .ברצוני לציין שהיגעתי לניתוח לא מאירוע כל שהוא. לסיום מה עושים עם הדופק. תודה בר

19/05/2008 | 00:46 | מאת:

ממתינים בסבלנות, מחכים שההמגלובין יעלה, הכאבים בעצם החזה יחלפן והגוף יתאושש מהניתוח. באם הנ"ל ימשך יהיה צורך בבדיקת אקו להערכת תפקוד הלב תודה