הפסקת תרופה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

19/08/2007 | 16:11 | מאת: ניקולא

אני כשנה אחרי ניתוח מעקפים. מצבי הכללי משביע רצון. אני משתמש בתרופות הבאות: סימוביל,קרטייה,טריטייס(2.5)וחצי כדור קרדילוק(1.25). היות וערכי לחץ הדם שלי נמוכים בממוצא לדוגמא חודש יולי בין 52-64 /92-104 הומלץ לי ע"י הקרדיולוג שלי להפסיק את הטריטייס בהדרגה, כלומר לקחת 3 פעמים בשבוע כשבועיים ואחרי זה להפסיק לחלוטין . ידוע לי שיש רופאים הטוענים שלסוכרתי עדיף לא להפסיק את הטריטייס . ערכי הסוכר שלי נעים בין 130-135 וה- hba1c שלי הוא בממוצע 6 (לפני הניתוח הייתי לוקח גלוקומין עקב סטימה עורקית ברגל שמאל מ- 2001 ) מאז הניתוח אני לא לוקח כדור ועושה בהחלט מאמצים גדולים ללא הכדור כפי הנתונים .ה- ldl שלי הוא 81 , ה- hdl שלי הוא 36 ,כולסטרול 129 טריגליצרידיס 63 . אודה לדעתך בנושא הפסקת הטריטייס . תודה .

22/08/2007 | 00:10 | מאת:

כדאי לרדת במינון הטריטייס ל 1.25 מ"ג על מנת למנוע ירידת ל"ד ולהנות במידה מסויימת מההגנה שלו על הלב ועל הכליות בחולי סכרת תודה