זריקת פלודקט תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/02/2020 | 15:42 | מאת: לורן23

היי הבן זוג שלי מטופל כחודש וחצי בזריקת פלודקאט 25 מג אחת לשבועיים מרגע שקיבל את הזריקה התחילו לו תופעות לוואי כגון אי נוחות חרדה רעד ברגליים ובידיים וירידה בחשק המיני הוא טוען שהוא כן רוצה לקיים יחסי מין וכן מרגיש חרמן אך לא עומד לו וזה לא קרה לפני שהתחיל את הטיפול . האם ניתן לטפל בבעיה שלא עומד לו. האם זה ישאר ככה או שיש טיפול? או שזו תופעת לוואי והיא תעבור?

מדובר בתרופה המשמשת לטיפול במצבים פסיכוטיים, כגון סכיזופרניה או מאניה וכן מחלות אחרות הפוגעות בשיפוט. מבחינת תופעות לוואי על מערכת המין - היא עשויה לגרום לירידת חשק, הפרעות בפליטת זרע ופגיעה בזקפה. גם המחלה בעטיה הוא מקבל את התרופה עשויה לגרום לתופעות אלו. תופעות הלוואי הפיכות. ניתן לפנות לטיפול מיני על מנת לקבל כלים לצורך התמודדות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים