בעיות זיקפה, שופכה ותפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/10/2019 | 20:59 | מאת: קובי

אני בן 30, בריא בדר"כ, צורך כל יום ציפרמיל פעמיים ביום עקב נטייה לדיכאון. נמצא מעט בעליה במשקל , אך משתדל לעשות ספורט 2 בשבוע, שוקל 83, 1.70. הבעיה שלי היא כזו, אני במשך שנים רבות לא נותן שתן בזרימה חזקה(ללא כאבים יש לציין) פשוט הזרימה חלשה מאוד, ברמה שלא שומעים כלל שאני משתין בשירותים. לאחרונה לאחר שהתחתנתי התחלתי לקיים יחסי מין, אך אני שופך מהר מאוד(10-20 שניות, ולעיתים גם ללא זיקפה, ככה זה במשך שנים ולא משהו חדש- מוזר בהתחשב שאני לוקח SSRI)ולאחר מכן אין זיקפה יותר כלל. כשאני מסכל את רגליי, אני מרגיש שאין זרימת דם לרגלים והם נרדמות, אני מקבל מספר פעמים ביום כפות רגלים קרות מאוד, ותחושת נימול, ביצעתי בדיקות דם מקיפות כולל טורסטורון ולא נמצא משהו חריג(כורסטרול מעט גבוהה ומחסור בויטמין D) והופנתי לניורולוג שלא מצא כלום כולל בדיקת MRI לצאוור שיצאה תקינה האם מדובר בבעיה אורולוגית/בעית כלי דם? האם יש קשר בין הדברים? מה שמציק לי(ומאוד לאישה) זה נושא הזיקפה, כל השאר סופר על מנת להעניק יותר מידע. אשמח להכוונה מה יש לעשות, מה לבדוק ואיפה, אנחנו מאוד מתביישים עקב בעיות דת לדבר על הנושא לכן אשמח לקבל כל פיסת מידע רלוונטית. תודה.

קל להבין את הבושה, אך היא לא במקום אם בכוונתכם לשפר את ההנאה מחיי המין. דת אינה סיבה להמנע ולדחות טיפול, אלא להיפך. הדת מכוונת לספק לה עונתה ועוסקת גם בפרו ורבו... אני מכוון לכך שכדאי שתפנה לטיפול מיני מוסמך ביחד עם אשתך. יש מרפאות ציבוריות וגם מטפלים מהמגזר הדתי, אז חבל סתם לסבול. מידע נוסף באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים