שיקום רפואי מיני ושיפור איכות הזרע וחיזוק הזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2018 | 23:53 | מאת: בחור לענין

לפרופסור שלום! אני מאובחן כסובל מפיברוזיס דיספלזיה בעצמות ובאקרומגליה, ויתר פעילות בלוטת התריס, רמות הטסטסטורון תקינות, אבל הבעיה שאין לי זיקפה טובה וחזקה וגם בבדיקות הזרע הכמות נמוכה משהו כמו שתי מליון תאים, ואין להם תנועתיות ומורפולוגיה תקינות, האנדוקרינולוגית שמטפת בי טוענת שההורמונים תקינים ומהם לא אמור להיות בעיות זקפה ופוריות. כשלוקח סיאליס 20 מג התקשה אבל בתחליף אחר מסוג טדלפיל התקשה יותר. 2) יש לי קיצור ברגל אחת גם עיוות מהמחלת עצם שנוטה לפנים, ואיני יכול לפסק את הרגל כמו כל אחד. מה אפשר לעשות לחזק את הזקפה שלא אצטרך כדורים? וכן איך אםשר לשפר את איכות הזרע???? האם אני אוכל להעזר ברעות???

שלום לך, נתת הרבה פרטים, אך לא מיקדת את שאלתך לרמה של פורום. בעקרון הסינדרום שלך לא אמור לגרום לפגיעה בתפקוד המיני. עם זאת, אתה מתאר בעיה באיכות זרע ובזקפה. אלה שתי בעיות נפרדות לחלוטין. איכות זרע - אם היא נמוכה כדאי שתיבדק במרפאה אנדרולוגית (פריון הגבר). אומנם הטסטוסטרון תקין, אך ייתכנו סיבות אחרות. הזקפה - קודם כל סיאליס וטדלפיל זה אותו דבר. אין לי מושג אפילו מה גילך ואם יש מחלות רקע כלשהן או גורמי סיכון שעשויים לפגוע בזקפה, כגון, תרופות ו/או עישון. ייתכן וקיים מרכיב רגשי בשל דימוי עצמי ו/או גברי. אתה בהחלט יכול להיעזר במרפאה לשיקום מיני על מנת לעבור בירור ראוי ובהתאם לממצאיו לקבל תכנית טיפול מתאימה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים