פרולקטין בגבר דחף מיני ירוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/06/2018 | 00:23 | מאת: דיין

בן27בריא בדכ(עובד לומד כושר חיי חברה) לאחרונה סובל מקושי להגיע לזקפה ודחף מיני ירוד. לאחר פניה לרופא משפחה הופנתי לביצוע בדיקות דם וע''פ תוצאות הרופא שלל סיבה רפואית ורשם ויאגרה 100מג חצי כדור במידת הצורך-שולל שימוש סמים ואלכוהול T-TOTAL 26.6(גבול עליון28.6) TSH 1.43(עליון4.8) PROLACTIN 212(עליון375) האם הסיבה בכל זאת היא הפרולוקטין,או יכולות ליהיות עוד סיבות.מה עלי לעשות? תודה

הסיבה אינה הורמונלית חד משמעית. קרוב לודאי שהסיבה אינה גופנית / רפואית לאור גילך הצעיר והעובדה שאין גורמי סיכון כלשהם. כאשר יש קושי בזקפה בקבוצת הגיל שלך בדרך כלל הגורם הינו חרדת ביצוע והיא לכשעצמה גורמת לירידה בחשק (אם האוכל לא טעים התיאבון יורד...). הטיפול אינו ויאגרה - שכן ויאגרה אולי תשפר את הביצוע, אך הטיפול צריך להיות ממוקד בגורם (חרדה?). מרפאות לשיקום וטיפול מיני תוכל למצוא ברשימת המרפאות של איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים