עזרה בשימוש בטסטומקס 25

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2018 | 14:41 | מאת: NNN

עשיתי בדיקת טוסטסטרון ויצא 11.4. אני לאחר שנים של שימוש בסיאליס וויטרה. ברקע מחלת פרקים שטופלה בעבר עם כמויות גדולות של סטרואידים. הרופא רשם לי גל טסטומקס 25. 1. האם אני חייב להשתמש כל יום או שאפשר להשתמש בימים רלונטיים בלבד? 2. ראיתי ששימוש יכול לפגוע ביצור הזרע. האם מדובר על ירידה בספירה או גם ירידה משמעותית בכמות שנפלטת? 3. האם כשאחליט להפסיק הטסטסטרון לא יצנח מתחת למה שהיה? 4. אשמח לשמוע לגבי תופעות הלואי והשכיחות שלהם. אשמח לתשבתכם כי אני מבולבל לגמרי.

אתה חייב להפנות את כל השאלות החשובות האלו לרופא שרשם לך את הטסטומקס וזו גם חובתו להסביר לך. בעקרון ברמה של 11.4 אתה מקבל מינון מספק. בכאלו שמתכננים הורות לא מומלץ מתן טסטוסטרון, שכן יש פגיעה באיכות הזרע - לא בכמותו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים