טיפול בשפיכה מהירה (מאוד...)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/04/2018 | 03:24 | מאת: אלון

שלום, בן 32, בזוגיות עם אותה אחת מגיל 18. לצערי סובל מאז ומתמיד משפיכה מהירה. עניין של שניות בודדות. התחושה היא שיש רק שני מצבים - און/אוף בלי שום שליטה על מה שקורה ביניהם. מ-0 ישר ל-100 וברגע שהוא און זה נגמר... ניסיתי בעבר כל מיני משחות וספריים שלא עזרו. הייתי גם כמה חודשים עם ציפרלקס שאמור להיות מעכב שפיכה וגם לא הייתה שום השפעה. השאלה היא קודם כל למי פונים? סקסולוג? אורולוג? אני בטוח שלדכאון והדימוי העצמי הנמוך שלי יש משקל בבעיה וגם בהם צריך לטפל. תודה.

כתבתי רבות על טיפול בשפיכה מהירה וכדאי להיעזר במנוע החיפוש של הפורום. ממליץ על טיפול פסיכו-סקסואלי אשר מתייחס גם לשליטה בשפיכה וגם בכל האספקטים האחרים שהיא גורמת להם, כגון דימוי עצמי נמוך וחוסר בטחון מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים