כאב חזק בפין לאחר גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/11/2017 | 15:42 | מאת: זיו בן 27

לפני שבוע התחיל לשרוף לי בזמן הטלת שתן, וגם התחילו לי כאבים באיזור שלפוחית השתן. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה בשם אזניל 4 כדורים פעם אחת חד פעמי. הכאבים דיי פחתו אחרי שלושה ימים... אבל אני עדיין תמיד שאני מאונן ואיך שהפין שלי מתחיל לעמוד אני מרגיש כאבים, ואחרי גמירה אני פשוט מתפתל מכאבים. הכאב מרגיש שורף והוא באיזור הכיפה.. בגבעול לא כואב בכלל רק באיזור הכיפה. מה זה יכול להיות? יש מצב שהדבקתי במחלת מין?

שוב... מהשאלות שלא ניתן לתת תשובה מדוייקת, אלא רק הכוונה. כאב מצביע על בעיה כלשהי - חבלה, זיהום, נזק. אם קיבלת אנטיביוטיקה ועדיין יש כאב עז (אתה ממש מתפתל מכאבים לדבריך) - אז חובה לגשת לרופאה המטפלת. ייתכן והיא תפנה אותך לבדיקות נוספות כדי לשלול מחלת מין לדוגמא, או נזק לשופכה באזור הכיפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים