הפרעות בזקפה ושפיכה מעוכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/10/2017 | 10:33 | מאת: דן

שלום רב אני בן 45 בריא לחלוטין. 2 ילדים. מאז ומתמיד סובל משפיכה מעוכבת. כן. אני יודע שרוב הפונים פה היו שמחים להתחלף איתי אך הדבר גורם לי סבל רב. מעולם לא הצלחתי להגיע לשפיכה רק מחדירה. שפיכה וגינאלית מתקיימת אצלי רק במצב של אוננות חזקה, כ 10 דקות לפחות תוך מאמץ רב ואז חדירה ממש שנייה לפני הגמירה. בשנים האחרונות קיימת גם ירידה באיכות הזקפה ובליבידו עד כדי הימנעות מקיום יחסי מין במשך שנים. לאחרונה התגרשתי וחזרתי לפעילות מינית מלאה של 2-3 בשבוע. שוב הבעייה חזרה על עצמה ואני חווה נפילה בזקפה לאחר 15 דקות של חדירה. אני פשוט מתעייף ומאבד חשק. כאשר אני משתמש באופן בסיאליס ולוויטרה לסרוגין אז הזקפה מחזיקה יותר. אז סקס יש. בנות הזוג בשמיים ואני מתוסכל. עברתי בירור אצל רופא. טסטוסטרון 15. פרולקטין 168. Fsh 3.1, tsh 1.3, Dhea-a 3.8 Estradiol 119 הרופא המליץ לי על סיאליס 5 מג יומי ועל תוספת גל טסטומקס. ברור שהוגש שיפור באיכות החיים, אך עדיין לא בשפיכה המעוכבת. אני לא מעוניין לקחת כל חיי תרופות מה עושים? תודה

שפיכה מעוכבת אינה ממקור רפואי, אלא ממקור רגשי. בדיקות המעבדה שלך תקינות לחלוטין ואין צורך בטסטומקס. ממש לא. מיותר. גם הסיאליס יחסית מיותר, שכן נפילת הזקפה אצלך גם היא אינה ממקור רפואי. אתה בריא לחלוטין לדבריך. הזקפה נופלת בשל גורמים רגשיים ואולי גם מרכיב של חרדת ביצוע. הלכת לרופא שאינו מבין בתפקוד מיני. גש אל רופא שזו מומחיותו - יש רשימה של רופאים העוסקים בטיפול מיני ועברו הסמכה מתאימה בנושא באתר של איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני. ע"י טיפול מתאים - לא תרופתי - ניתן לסייע לך בבעיות שהעלית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים