חרדה כללית וחרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/07/2017 | 19:10 | מאת: אורי

שלום וסליחה מראש על השאלה הארוכה, אני בחור בן 24, סובל מחרדה כללית שהתפתחה בעקבות חרדת ביצוע. כמו כן, אין חשק, זקפות בוקר או אורגזמות בשינה מאז גיל 17. בדיקות הדם יצאו כולן תקינות. בזמן אוננות האיבר עומד רק בעת מגע פיזי שגורם לגירוי, והשפיכה מהירה מאוד. בעת קיום יחסים האיבר לא עומד מספיק בשביל חדירה. אציין שמעולם לא קיימתי יחסים שכללו חדירה טובה. הייתי מטופל בתרופה ממשפחת SNRI בשם אפקסור ובזמן זה רמת החשק המיני עלתה, אך עדיין לא הצלחתי להביא את האיבר לזקפה חזקה מספיק בשביל חדירה. בזמן עישון קנאביס הזקפה הייתה חזקה ויכולתי לשלוט בשפיכה לפחות רבע שעה. השאלות שלי הן, 1. האם אני יכול להסיק מכך שהבעיה היא פסיכולוגית ולא פיזית? 2. האם אפקסור יכולה בהמשך לפגוע לי בתפקוד המיני אפילו שבחודשים הראשונים אני חש עליה בתפקוד המיני (בניגוד להרבה אנשים)? 3. האם יש תרופה חוקית שמדמה את השפעות הקנאביס ללא השפעות פסיכואקטיביות? תודה :)

ברור לך שאני מסייג את תשובתי, שכן זה פורום. יש עוד שאלות ובדיקות שצריך לעשות כדי לענות בבטחה. 1. קרוב לודאי כן. 2. קרוב לודאי לא, ואם יש פגיעה היא בד"כ הפיכה. 3. אם יש אינדיקציה לקנאביס רפואי, ניתן להתאים סוג המכיל בעיקר CBD שאינו ממסטל וללא THC שהוא הממסטל. תלוי באינדיקציה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים