אין אונות ותרופות לטיפול ביל"ד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/05/2017 | 03:10 | מאת: רונקו

אני בן 66 ומטופל מזה שנים בתרופות להורדת לחץ הדם(אנלפריל) ובנוסף לכך גם מעשן די כבר. , לאחרונה מצב הבעיה הוחרף ויש הרבה מקרים בהם גם ויאגרה לא עוזרת. הבנתי כי הגורמים שבנדון הם האחראים העיקריים לבעיה. אז מה עושים אם אני חייב לקחת את התרופות הללו וגם איני מסוגל להיגמל מההתמכרות לעישון? האם טיפול בתא לחץ יכול לעזור גם במקרה זה?

אין הוכחה שטיפול בתא לחץ מסייע. לחץ הדם והעישון סותמים לך את כלי הדם. בכל הגוף. באיבר המין זה מתבטא בפגיעה בזקפה. בשאר הגוף זה יתבטא בעתיד - בלב סתימה עשויה לגרום התקף לב ובמח שבץ מוחי. אתה חייב להתייחס אל גורמי הסיכון ולנסות לצמצם אותם. אין פתרונות קסם. התרופות סייעו בעבר, כי הסתימה היתה חלקית. הן מסייעות פחות כיום, כי הסתימה התקדמה...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים