כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/03/2004 | 17:50 | מאת: רונית

אני לפני 26 שנה עברתי ניתוח טרטומה בשחלה ימנית מאז יש לי הידבקויות בבטן. לפני 13 שנה עברתי חסימה חריפה במעיים שנפתרה בטיפול שמרני, אח"כ הוציאו לי את כיס המרה. הבעייה היא שמאז ניתוח כיס המרה כשאני אוכלת עגבניה או משהו מפולפל מייד מתחילה לי שריפה בבטן. אני כבר מיואשת מהמצב מה לעשות?

24/03/2004 | 18:25 | מאת: ד"ר אלכס גלר

שלום, אולי לא לאכול עגבניה או אולי לגשת לרופא לראות האם יש בעייה רפואית בברכה, דר אלכס גלר מנהל אנדוסקופיה

25/03/2004 | 12:01 | מאת: רונית

נכון שלא לאכול עגבניה אולי יפתור את בעייתי אבל איך אני אדע אם בין ההדיבקויות אין לי פצעים (כיבים) במשפחתי יש נטיה לקוליטיס?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול