לידה טבעית אחרי אובדן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/08/2014 | 15:26 | מאת: שיר

שאלה: בשנה שעברה עברתי לידה לכל דבר ועניין בשבוע 17 לידת תאומים שמתו לי בבטן. חוויתי צירים מדומים וכד'.. האם זה אומר שהלידה שתהיה לי בקרוב בעזרת השם: תהיה קלה יותר כתוצאה מלידת התאומים בשבוע 17 ,האם הצירים שחוויתי שבאמת לא היו נוראיים יהיו באותו סדר גודל מה דעתך ?

16/08/2014 | 06:45 | מאת: צביה רן

שלום שיר, צר לי על האובדן שחווית. אין קשר ללידה הקודמת ללידה הבאה, שבעזרת השם תהיה בסדר. האם עברת איזה תהליך רגשי לאחר האובדן? אם לא - כדאי שתעשי זאת עוד לפני הלידה הבאה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בהתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה